Biosensor – waarvoor te gebruiken?
Wat is de beste voeding voor mij?
Hoe kom ik van mijn allergieën af?
Welk chakra is niet in balans?
Wat heeft mijn lichaam nu nodig?

Dit zijn allemaal vragen die je met de Biosensor kunt beantwoorden.De Biosensor
De Biosensor is een testinstrument om een diagnose te stellen via resonantie. Het is gemakkelijker te gebruiken dan een pendel, wichelroede, leggerantenne of EAV-aparatuur. Het is een niet-electronisch werkend instrument, bestaande uit een spriet of antenne met een handvat.


De Biosensor is inzetbaar bij het uittesten van o.a.:
Chakra’s/ meridianen; emotionele blokkades; geopathische belasting; voedselintoleranties; bio-energetische diagnostiek; middelen voor aromatherapie; advies in emotionele therapie; fytotherapeutische middelen; homeopathische geneesmiddelen; oliën voor kleurentherapie; middelen voor resonantie therapie

Voor iedereen die eenvoudig en snel wil leren testen, is er de Biosensorcursus.

De Cursus
In deze cursus leer je uitgebreid werken met de biosensor en je leert wát je kunt testen. Hierbij kun je testen op zowel resonantie als mentale vraagstelling en je leert de uitslagen te interpreteren.

De cursus bestaat uit 4 dagdelen verdeeld over een aantal weken verdeeld. Dat geeft je de gelegenheid om thuis te oefenen en te ontdekken waar het testen nog niet optimaal gaat.

Bij de eerste les wordt er een syllabus en een goede onbreekbare biosensor + 6 testbuisjes uitgereikt, zodat je meteen aan de slag kunt.